Katsastus Vantaa: CityKatsastus Koivuhaka

Suoritamme Vantaalla Koivuhaassa henkilö- ja pakettiautojen sekä kevytperävaunujen määräaikais- ja erikoiskatsastuksia. Määräaikaiskatsastamme lisäksi nestejarrulliset kuorma- ja linja-autot 6000 kg kokonaismassaan asti.

Rekisteröintipalvelut tarjoamme Kehä 1:n ja Espoon pisteissämme ja kokonaismassaltaan yli 6000 kg ajoneuvojen kohdalla sekä yksittäishyväksyntäasioissa palvelemme Espoon toimipisteessämme.

Vantaan paras katsastusasema

CityKatsastus Vantaa on täyden palvelun katsastusasema, jossa katsastat autosti helposti, vaivattomasti ja tietenkin edullisesti. Suoritamme autosi katsastuksen luotettavasti ja Vantaan toimipisteellämme saat kaikki henkilö- ja pakettiautojen sekä kevytperävaunujen määräaikais- ja erikoiskatsastuspalvelut. Sijaitsemme Kehä kolmosen vieressä, Koivuhaan yritysalueella, osoitteessa Tikkurilantie 98, 01510 Vantaa. Vantaan toimipisteellämme ei suoriteta rekisteröintipalveluja. Palvelemme arkisin klo 08 – 18.

Kaikkien katsastusasemiemme toimipisteiden henkilökunta koostuu alan ammattilaisista ja käytössämme on vain nykyaikaiset ja laadukkaat laitteistot. Erilaiset mittaukset, tarkistukset ja muut katsastukseen liittyvät työt saadaan siis suoritettua ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Katsastuksen aikana voit kahvitella katsastusasemamme asiakastiloissa tai tulla myös halliin seuraamaan ajoneuvosi katsastuksen kulkua.

Noudamme autosi määräaikaiskatsastukseen pääkaupunkiseudulla hintaan 99 €! Noutopalvelu sisältää auton noudon ja palautuksen, katsastusmaksun, mahdolliset päästömittaukset sekä viranomaismaksun. Tarjous koskee max. 3500 kg henkilö- ja pakettiautoa. Noudon tilataksesi ole yhteydessä asemalle puhelimitse tai sähköpostitse.


VARAA KATSASTUSAIKASI
NETTIAJANVARAUKSELLA, KATSASTUS ALKAEN 39 €!

Katsastuspaketti sisältäen päästömittauksen alkaen 59 €. Koskee henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastuksia (max 3500 kg). Tarjolla olevat alennusajat näkyvät nettivarauskalenterissa.


Hinnasto

Henkilö- tai pakettiauton määräaikaiskatsastus nettivarauksella alk.39 €
Henkilö- tai pakettiauton määräaikaiskatsastus drive-in.
Myös matkailu-, kaasu- ja sähköautot.
50 €
Perävaunujen O2 max 3500 kg määräaikaiskatsastus69 €
Päästömittaukset nettivarauksella alk.24 €
Päästömittaukset drive-in34 €
Jälkitarkastus nettivarauksella 25 €
Jälkitarkastus drive-in29 €
Uusintapäästömittaus jälkitarkastuksen yhteydessä10 €
Määräaikaiskatsastus auto 3501-6000 kg69 €
Päästömittaus auto 3501-6000 kg34 €

Otamme henkilö- ja pakettiautot määräaikaiskatsastukseen ilman ajanvarausta saapumisjärjestyksessä.

Mikäli kyseessä on rekisteröintikatsastus tai muutoskatsastus, ole hyvä ja ota yhteyttä asemalle ajan varaamiseksi.

© 2024 CityKatsastus   |   Tietosuojalupaus Muuta evästeasetuksia
webDesign: Mekanismi