Katsastus HyvinkääCityKatsastus Kehäkuja

Suoritamme Hyvinkään katsastusasemalla kaikki katsastus- ja yksittäishyväksyntätoimenpiteet oli ajoneuvosi sitten henkilöauto, linja-auto, mopo tai vaikka moottorityökone. Mikäli ajoneuvosi ei mahdu tiloihimme Kehäkujalla, ohjaamme sinut raskaan kaluston pisteeseemme Rekka-Rastissa.

Ajoneuvojen rekisteröinti asioissa palvelee CityKatsastus Riihimäki osoitteessa Kumerankatu 5-11 (Etelän Viertotien varressa Teboilin kylmäaseman pihapiirissä), palveluaika rekisteröinnissä klo 9.00 – 17.00 pl. lounastauko 12 – 13.

Tarjoamme lisäksi hyväksytyn asiantuntijan palveluita.

Hyvinkään paras katsastusasema

CityKatsastus Hyvinkää Kehäkuja on täyden palvelun katsastusasema, jossa katsastat kalustosi helposti, vaivattomasti ja tietenkin edullisesti. Suoritamme ajoneuvosi katsastuspalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Sijaitsemme Hyvinkään Kehäkujalla osoitteessa Kehäkuja 5, 05460 Hyvinkää. Palvelemme teitä arkisin klo 08 – 16.

Kaikkien katsastusasemiemme toimipisteiden henkilökunta koostuu alan ammattilaisista ja käytössämme on vain nykyaikaiset ja laadukkaat laitteistot. Erilaiset mittaukset, tarkistukset ja muut katsastukseen liittyvät työt saadaan siis suoritettua ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Katsastuksen aikana voit kahvitella asiakastiloissamme tai tulla halliin seuraamaan ajoneuvosi katsastuksen kulkua.

VARAA KATSASTUSAIKASI
NETTIAJANVARAUKSELLA, ALKAEN 35 €

+ mahdolliset päästömittaukset. Koskee haja-aikoja henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastukseen (max 3500 kg) ma–pe.


Hinnasto

Henkilö- tai pakettiauton max. 3500 kg määräaikaiskatsastus nettivarauksella alk.35 €
Henkilö- tai pakettiauton max. 3500 kg määräaikaiskatsastus drive-in50 €
O2-luokan perävaunun määräaikaiskatsastus69 €
Mönkijän tai mopoauton määräaikaiskatsastus50 €
Päästömittaukset 34 €
Jälkitarkastus ajoneuvot max. 3500 kg29 €
Muutoskatsastus henkilö- tai pakettiauto max. 3500 kg, tiedustele hinta varauksen yhteydessä
Raskaiden ajoneuvojen yli 3500 kg katsastukset, tiedustele hinta varauksen yhteydessä

Otamme henkilö- ja pakettiautot määräaikaiskatsastukseen ilman ajanvarausta saapumisjärjestyksessä.

Mikäli kyseessä on rekisteröintikatsastus tai muutoskatsastus, ole hyvä ja ota yhteyttä asemalle katsastusajan varaamiseksi.

© 2024 CityKatsastus   |   Tietosuojalupaus Muuta evästeasetuksia
webDesign: Mekanismi