Citykatsastuksen informointi henkilötietojen käsittelystä. Citykatsastus käsittelee henkilötietoja EU GDPR:n, tietosuojalain sekä mm. ajoneuvojen katsastustoimintaan liittyvien muiden lakien mukaisesti. Tämä lupaus henkilötietojen käsittelystä päivittyy tarvittaessa.

Laatimispäivämäärä: 5.3.2021

Yhteystiedot:
Citykatsastus Oy
Y-tunnus: 2419762-9
Osoite: PL 8, 00721 Helsinki
Tietosuoja-asioista vastaava henkilö:
Mika Kukkonen
(tietopyynnöt, aiheeseen liittyvät asiat)

Henkilötietojen käyttötarkoitus ja käsittelyperusteet
Käsittelemme henkilötietoja asiakkuuteen tai muun asiallisen yhteyden hoitamiseen, analysointiin sekä markkinointiin. Tietojen luovuttaminen yhteistyökumppaneille tapahtuu vain silloin, kun se on tarvittavaa ja mahdollista. Käsittelyperusteina Citykatsastus käyttää yleensä sopimusta, oikeutettua etua, lakisääteistä velvoitetta tai suostumusta.
Toiminnassamme noudatamme lainsäädäntöä henkilötietojen tallentamisesta – tämä lyhennettynä on oheiset kohdat:


Yleinen rekisterin tietosisältö
Etu- ja sukunimi
Titteli
Yhteystiedot (kuten yrityksen nimi, kontaktiedot jne.)
Asiakkuuteen liittyvä muu tieto, kuten rekisteritunnus ja vakuutustiedot
Markkinointilupa tai kielto
Tallennamme asiakassuhteeseen liittyen minimitiedot, johon tyypillisesti kuuluu henkilön yksilöity nimi, yhtiö sekä kontaktitiedot kuten sähköposti ja puhelinnumero.

Tietolähteet
Henkilöltä itseltään sekä käyttäen tietopalveluja kuten Trafi ja Netso/WM-Data.

Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen
Tietoja voidaan rekisterinpitäjän harkinnan perusteella luovuttaa kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa yhteistyökumppaneillemme, jollei rekisteröity ole kieltänyt tietojen luovuttamista. Tietojen luovuttaminen yhteistyökumppaneille tapahtuu vain käyttötarkoituksiin, jotka tukevat tiedon käyttötarkoitusta.
Luovutamme rajoitetusti henkilötietoja muille osapuolille – tämä käytännössä tarkoittaa oheista. Käytämme sähköpostimarkkinoinnin työkaluja. Näihin tallennettuna on minimoidut tiedot

Rekisterin suojaus
Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat teknisesti suojattuna tietoturvatoimialan yleisesti hyväksyttävin keinoin. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.
Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin.

Evästeet
Käytämme sivuillamme evästeitä. Evästeistä tarkemmat tiedot ohessa, ml. säilytysajat.
_ga = analytics voimassa 2 vuotta
Google Analytics analytiikkatyökalu, jota käytämme sivustomme ja markkinointimme kehittämiseen,
cookie_agree 3 vuotta
Evästebanneri, jonka avulla kerrot meille ymmärtäneesi tietosuojalupauksemme

Tietopyynnöt ja vastustamisoikeus
Halutessasi käyttää oikeuttasi esimerkiksi tietopyyntöön, pyydämme sinua käyttämään oheista lomaketta. Tietojen tarkastuspyyntö pyytää sinua tunnistautumaan vahvasti, sillä velvollisuutemme on pitää tiedoistasi hyvää huolta ja varmentaa tietopyynnön osalta sinut. Voit myös käyttää yllä mainittua sähköpostia, jolloin varmennamme henkilöllisyyden prosessimme mukaisesti. Lisätietoja oikeuksistasi saat Tietosuojavaltuutetun sivulta: (https://tietosuoja.fi/yksityishenkilot)
Sinulla voi olla joihinkin tietoihin mahdollisuus vastustaa tietojesi käyttöä. Tietopyyntö käynnistyy tästä erillisen lomakkeen kautta.

© 2021 Citykatsastus   |   Tietosuojalupaus
webDesign: Mekanismi