Katsastus HelsinkiCityKatsastus Kehä 1

Suoritamme Helsingissä Kehä 1:n katsastusasemalla henkilö- ja pakettiautojen sekä kevytperävaunujen määräaikais- ja erikoiskatsastuksia. Määräaikaiskatsastamme lisäksi nestejarrulliset kuorma- ja linja-autot 6000 kg kokonaismassaan asti. Toimimme lisäksi Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin valtuuttamana rekisteröintitoimipisteenä ajoneuvo- ja venerekisteröinneissä ja palvelemme myös vakuutusyhtiöiden vakuutusmyyntiasioissa. Kokonaismassaltaan yli 6000 kg ajoneuvojen kohdalla sekä yksittäishyväksyntäasioissa palvelemme Espoon toimipisteessämme.

Helsingin paras katsastusasema

CityKatsastus Helsinki kehä 1 on täyden palvelun katsastusasema, jossa auton katsastus on helppoa, mutkatonta ja tietenkin edullista. Suoritamme autosi katsastuksen luotettavasti ja Helsingin toimipisteellämme saat kaikki henkilö- ja pakettiautojen sekä kevytperävaunujen määräaikais- ja erikoiskatsastuspalvelut. Sijaitsemme Helsingissä Kehä 1 vieressä, Pukinmäessä, osoitteessa Isonpellontie 7-9, 00720 Helsinki. Palvelemme arkisin klo 08 – 18.

Kaikkien katsastusasemiemme toimipisteiden henkilökunta koostuu alan ammattilaisista ja käytössämme on vain nykyaikaiset ja laadukkaat laitteistot. Erilaiset mittaukset, tarkistukset ja muut katsastukseen liittyvät työt saadaan siis suoritettua ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Katsastuksen aikana voit kahvitella katsastusasemamme asiakastiloissa tai tulla halliin seuraamaan ajoneuvosi katsastuksen kulkua.

Noudamme autosi määräaikaiskatsastukseen pääkaupunkiseudulla hintaan 99 €! Noutopalvelu sisältää auton noudon ja palautuksen, katsastusmaksun, mahdolliset päästömittaukset sekä viranomaismaksun. Tarjous koskee max. 3500 kg henkilö- ja pakettiautoa. Noudon tilataksesi ole yhteydessä asemalle puhelimitse tai sähköpostitse.

YHTEYSTIEDOT

Palvelemme: arkisin 8-18. Rekisteröinti arkisin 10-18. Huom. Rekisteröinti kiinni 2.7 – 5.7
Osoite: Isonpellontie 7-9, 00720 Helsinki
Puhelin: 020 707 1260
Sähköposti:


VARAA KATSASTUSAIKASI
NETTIAJANVARAUKSELLA, KATSASTUS ALKAEN 39 €!

Katsastuspaketti sisältäen päästömittauksen alkaen 59 €. Koskee henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastuksia (max 3500 kg). Ei koske matkailu-, kaasu- tai sähköautoja. Tarjolla olevat alennusajat näkyvät nettivarauskalenterissa.


Hinnasto

Henkilö- tai pakettiauton määräaikaiskatsastus nettivarauksella alk. Ei koske matkailu-, kaasu- ja sähköautoja.39 €
Henkilö- tai pakettiauton määräaikaiskatsastus drive-in.
Myös matkailu-, kaasu- ja sähköautot.
50 €
Päästömittaukset nettivarauksella alk.24 €
Päästömittaukset drive-in34 €
Jälkitarkastus nettivarauksella 25 €
Jälkitarkastus drive-in29 €
Uusintapäästömittaus jälkitarkastuksen yhteydessä10 €
Määräaikaiskatsastus auto 3501-6000 kg69 €
Päästömittaus auto 3501-6000 kg34 €
Perävaunun O2 max 3500 kg määräaikaiskatsastus69 €

Otamme henkilö- ja pakettiautot määräaikaiskatsastukseen ilman ajanvarausta saapumisjärjestyksessä.

Mikäli kyseessä on rekisteröintikatsastus tai muutoskatsastus, ole hyvä ja ota yhteyttä asemalle ajan varaamiseksi.

© 2024 CityKatsastus   |   Tietosuojalupaus Muuta evästeasetuksia
webDesign: Mekanismi