Jälkitarkastus

Katsastuksen jälkitarkastus tai auton uusintakatsastus tarkoittaa tarkastusta, joka tehdään autolle, jonka katsastus on hylätty. Jälkitarkastus tehdään katsastuksen jälkeen, jotta varmistetaan, että kaikki katsastuksessa havaitut viat ja puutteet on korjattu asianmukaisesti ja ajoneuvo on turvallinen ja ympäristöystävällinen liikenteessä. Jälkitarkastus on siis tärkeä osa liikenneturvallisuutta ja ympäristönsuojelua, sillä se varmistaa, että ajoneuvo täyttää lakisääteiset vaatimukset.

Jälkitarkastuksen voi suorittaa millä tahansa katsastusasemalla kuukauden kuluessa alkuperäisestä katsastuksesta. Mikäli jälkitarkastus tehdään myöhässä määräajan jälkeen, täytyy auto katsastaa kokonaan uudelleen. Voit tarkistaa viimeisen jälkitarkastuspäivän katsastustodistuksesta tai Traficomin asiointipalvelusta.

Citykatsastus suorittaa ajoneuvosi jälkitarkastus katsastukset nopeasti ja edullisesti
Uusintakatsastus edullisesti

Kun olet tehnyt korjaukset jälkitarkastukseen

Suoritettuasi katsastuksessa vaaditut korjaukset, voit tuoda auton takaisin katsastusasemalle uusintakatsastukseen ja näin varmistamme, että auton kunto vastaa vaadittuja standardeja ja että sitä on turvallinen käyttää liikenteessä. Jälkitarkastus tulee tehdä yhden kuukauden sisällä alkuperäisestä katsastuskäynnistä. Mikäli et tuo autoasi jälkitarkastukseen ajoissa, ajoneuvoon tulee suorittaa kokonaan uusi katsastus.

Jälkitarkastuksen tekemättä jättäminen voi johtaa sakkojen lisäksi myös liikenneturvallisuuden ja ympäristönsuojelun vaarantumiseen, sillä ajoneuvo saattaa olla viallinen tai puutteellinen. Jälkitarkastus on myös edullisempi kuin normaali katsastus.

Jälkitarkastuksen hinnat nettiajanvarauksella alkaen 25€!

Varaa aika jälkitarkastukseen

Valitse sinulle sopivin toimipiste ja varaa aika nopeaan ja edulliseen jälkitarkastukseen.

© 2024 CityKatsastus   |   Tietosuojalupaus Muuta evästeasetuksia
webDesign: Mekanismi